jueves, 2 de mayo de 2013

La falla Eduardo Merello celebra este dissabte la Creu de Maig

Després de l'obertura del nou exercici faller, que ha començat amb l'elecció del nou president, la junta directiva i també l'elecció del president infantil i les falleres majors de 2014, l'associació cultural falla Eduardo Merello celebrarà este dissabte el primer acte del nou calendari fester.

A les 19 hores està prevista la benedicció de la Creu, que com en les anteriors ocasions ha sigut realitzada i decorada pels membres de la comissió. Les danses valencianes estaran presents en l'acte, amb l'actuació del Grup de Danses Els Fallers i, aprofitant l'acte, es realitzarà una ofrena floral a la Mare de Déu dels Desemparats, en la qual poden participar tot el públic que ho desitge i que tancaran les falleres majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Ana Martínez i Esther Bosque i les falleres majors de 2013 d'Eduardo Merello: Sonia Córdoda i Emi Arranz, acompanyades pel president de la comissió, Enric Cuenca i el màxim representant infantil, Iván Codina.

Després de l'acte, la falla convidarà als participants en la benedicció i ofrena a un vi d'honor, en el casal de la comissió.

No hay comentarios: