sábado, 29 de junio de 2013

Activitats Falleres per al 5 i 6 de juliol

Í
REUNIÓ GENERAL
Falleres i fallers, pel seu interès vos recordem que divendres, tenim reunió general de la falla i un dels punts de l'ordre del dia és presentar propostes per a les disfresses de la cavalcada i també per a la decoració del carrer.

La reunió serà a les 20 hores en primera convocatòria i a les 20.30 hores en segona i després, com sempre, soparem al casal.

ESMORZAR DE LA BONA TAULA
També vos informem que dissabte 6 de juliol farem l'esmorzar temàtic de la Bona Taula al nostre casal. En esta ocasió, anem a fer l'esmorzar típic de la Fira de Xàtiva, consistent en ous i pimentons verds fregits i sardines de bóta. Si voleu participar, cal que passeu dilluns i dimarts pel casal a inscriure-vos.

SORTEIG DE LA ONCE
A partir de divendres tindrem a la vostra disposició les paperetes del sorteig de la Once d'agost. Ja sabeu que heu de retirar cinc paperetes per faller adult i ara també anem a tindre paperetes a disposició dels infantils que vulguen comprar-ne.

MASCLET PARTY
Dissabte 13 de juliol celebrarem la segona edició de la Masclet Party, en un local que hem llogat a Puerto Ocio per a fer la nostra festa privada. El preu per poder participar és de 12 euros i amb això tens accés i barra lliure. Cal passar esta setmana també pel casal a pagar.

Vos esperem a totes i a tots!!!



No hay comentarios: