miércoles, 25 de marzo de 2015

Fins sempre falles de 2015


Ja fa una setmana que els nostres monument fallers es van convertir en cendres, és la renovació de la festa, i de les flames de la crema naixen les falles del proper exercici.
El passat dia 16 vam recollir un gran nombre de banderins dels que podem estar tremendament orgullosos: 

Cavalcada Port de Sagunt
- 1r Premi a la carrossa
- 2n Premi a la disfressa
- 1r Premi a la comparsa 

Falla infantil
- 3r Premi secció primera
- 2n Premi a la crítica local
  
Falla major
- 3r Premi secció especial
- Premi al Enginy i Gràcia
- 2n Premi a la crítica local

  

Tots aquests premis són fruit de l'esforç dels fallers i falleres que componen aquesta comissió, que desinteressadament fan un gran esforç perquè Merello salga cap endavant, un enorme agraïment a TOTS els que us heu involucrat en una manera o altra perquè Merello estiga on estiga.
Com sempre, volem agrair a tots els socis, anunciants, calaboradores i veïns la seua ajuda incondicional, ja que sense vosaltres no seria possible que el nostre monument lluïsca a l'avinguda, mil gràcies !!

Donar-li l'enhorabona al nostre artista Xesco Gil, que encara que el premi no ha estat l'esperat, sabem de les ganes i esforç que ha posat en ell, gràcies!!!


Per últim, no podem oblidar-nos de NOSTRES grans representants, Azahara, Sandra, Enric i Marc, només podem dir-vos gràcies !!! Gràcies per portar el nom de Merello a tots els racons, podeu estar orgullosos i Merello ho pot estar de vosaltres, gràcies per la vostra dedicació !!! Enhorabona !!!
En fi, no posem mans a l'obra, amb ganes de treballar per al nou exercici, les falles 2016 ja estan aquí !! Gràcies a tots !!!!


No hay comentarios: