martes, 25 de septiembre de 2012

Proclamació de les Falleres Majors i Presidents de 2013

El passat divendres, el carrer del nostre casal es va engalanar novament per a rebre amb tot els honors a les màximes representants de la nostra comissió per a 2013, Emi Arranz Garcia i Sonia Córdoba Arranz, com també als nostres presidents, Manuel Bonaque Valderas i el nostre representant infantil, David Landete Expósito.

Moltíssims fallers, socis, veïns i falleres majors i presidents d'altres comissions vingueren a la nostra gran festa, en la que no faltà la música de les dolçaines i els tabals i els balls tradicionals valencians. Amb eixa manifestació d'estima per les nostres falles i tradicions, acomiadàrem al president i fallera major infantil de 2012, Alvaro de Andrés Martínez i Claudia González Montes.

A l'acte també hi assistiren les falleres majors de la comarca, Maria Mena Arranz i Alicia Abad Latorre, acompanyades pels màxims representants de la Federació Junta Fallera de Sagunt, als qui agraïm la seua presència en un esdeveniment amb el qual encetem el nostre exercici.

Al carrer sopàrem més de 300 persones i la festa continuà amb unflables per als xiquets i ball per als més majors, amb un ambient d'harmonia i germanor espectacular. Des d'ací, les nostres més sinceres felicitacions per a Emi, Sonia, David i Tolo.

No hay comentarios: