miércoles, 17 de octubre de 2012

XXIX Setmana Cultural de la Falla Eduardo Merello



Diumenge, 21 d'octubre, inaugurarem la XXIX Setmana Cultural de la nostra comissió, la setmana cultural més antiga de totes les que celebren les comissions falleres del Camp de Morvedre. A partir de les 19 hores obrirem les portes del nostre casal amb música i balls tradicionals valencians, amb la participació del Grup de Danses i Rondalla Els Fallers i després de que tallen la cinta les nostres falleres majors, Emi Arranz i Sonia Córdoba, acompanyades pels presidents Manuel Bonaque i David Landete, es podrà visitar una completa exposició sobre la pólvora.

El nostre faller i bon amic, José Bosque, ha estat l'encarregat de l'exposició, una completa mostra on es podem contemplar els diferents usos que té la pirotècnia en les manifestacions festives i culturals valencians, des de les falles, a les festes familiars, patronals o els correfocs.

Com no, també oferirem una demostració de plats i postres típics valencians a totes aquelles persones que vulguen acompanyar-nos en la inauguració de la nostra XXIX setmana cultural. També, vos informem que tindrem activitats durant tots els dies per als fallers i fallers, com competicions esportives, jocs de taula, sopars i ball de disfresses. Tant per la pàgina web, com per correu electrònic, Facebook i Twitter vos informarem de tota la programació per a comptar amb la vostra participació.

No hay comentarios: